Učenici naše škole su i ove godine, po četvrti puta, u tjednu informatičke edukacije, održali sat programiranja. U kabinetu informatike se jutros (petak, 8.12.2017. godine) okupio značajan broj učenika koji su proveli jedan školski sat u rješavanju zabavnih i edukativnih zadataka.

Učenici Srednje mješovite škole "Žepče" su jučer, 20.11.2017. godine, u prostorijama ICC Agencije ZEDA u Zenici sudjelovali na radionici koja je organizirana povodom Europskog tjedna/sedmice robotike (EU Robotics Week - ERW).

U petak, 1. prosinca 2017. godine, budući medicinski tehničari su, u pratnji svojih razrednika, posjetili Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje su uz vodstvo iznimno gostoljubivih domaćina obogatili svoje znanje.

U periodu od 01.11. – 05.11.2017. godine u Rumuniji je održano svjetsko WFF karate prvenstvo u tradicionalnom karateu gdje je učenik naše škole Nirhad Mašić kao reprezentativac BiH iz karate kluba „Gard“ u konkurenciji od preko 2000 takmičara iz 45 zemalja osvojio zlatnu medalju.

Vukovar je najveća hrvatska riječna luka na Dunavu, za vrijeme Domovinskog rata, 1991. godine, grad je postao simbol otpora i borbe za opstanak na svojoj rodnoj grudi. Kao i mnoge druge škole, ni naša škola ne zaboravlja obljetnice  i dan kad je pao Vukovar.

U srijedu, 8. studenog 2017. godine Institut za zdravlje i sigurnost hrane će održati predavanje iz prve pomoći za učenike prvog i četvrtog razreda samo II smjene.

Copyright © Srednja mješovita škola "Žepče" 2017. Sva prava pridržana.