Ulazimo u vrijeme blagdanskih dana, vrijeme kada se zbog uporabe pirotehničkih sredstava dešavaju,na žalost, incidenti sa opasnim i neželjenim  posljedicama.

Učenicima škole skrećemo pozornost da je uporaba pirotehničkih sredstava u škloskim prostorima strogo zabranjena! Nadamo se da nadolazeće blagdanske dane neće pomutiti neželjeni incidenti sa opasnim posljedicama i da ćemo svojim ponašanjem doprinjeti sigurnom okruženju za sve nas.
Učenike i djelatnike Srednje mješovite škole „Žepče“ obavještavamo i  o sljedećem :

  • za učenike koji rade po HNPiP nastava u prvom polugodištu završava se u petak,22. prosinca 2017. godine
  • nastava u drugom polugodištu počinje u ponedjeljak, 15. siječnja 2018. godine po istom rasporedu sati i smjenama kao i u I. polugodištu.

U petak, 22.12.2017. godine, nastavnici i učenici naše škole organiziraju božićnu priredbu koja će se održati u školskoj dvorani sa početkom od 12,00 sati gdje učenici imaju obvezu biti nazočni na ovoj priredbi jer je petak nastavni dan. Svaki  izostanak morat će se pravdati ljekarskom ispričnicom odnosno dolaskom roditelja ili će eventualni izostanak biti prikazan kao neopravdani sati od  rasporeda za petak.

Sedmi sat u prvoj smjeni i prvi sat u drugoj smjeni neće biti održani radi održavanja priredbe. Rad u prvoj smjeni je po redovitoj satnici, dok je nastava u drugoj smjeni po skraćenoj satnici (30 min.).

Ovom prilikom čestitamo našoj učenici Leonori Jakić koja je na održanom 18. Balkanskom prvenstvu u karateu za kadete, juniore i mlade seniore, a koja je kao reprezantativka BiH ostvarila najbolji rezultat u pojedinačnom sustavu natjecanja u katama osvojila drugo mjesto i tako postala viceprvakinja Balkana. U ime učenika, djelatnika i uprave škole sve čestitke našoj Leonori.

U  nastupajućim  blagdanskim  i  prazničnim  danima:   

Učenicima i djelatnicima katoličke  vjeroispovijesti želimo  čestit Božić.

Učenicima i djelatnicima pravoslavne  vjeroispovijesti želimo  sretan Božić.

Učenicima i djelatnicima škole želimo sretnu i uspješnu Novu 2018.godinu.

 

U Žepču,19.12.2017.godine

UPRAVA ŽEPČE

 

 

Copyright © Srednja mješovita škola "Žepče" 2018. Sva prava pridržana.