Danas sa početkom u 11.00 sati, u kino-dvorani Doma kulture u Žepču, upriličena je svečanost dodjele diploma za učenike završnih  razreda Srednje mješovite škole „Žepče“ koji su nastavu pohađali po HNPiP.

Od ukupno 123 maturanta na današnjoj ceremoniji, zaslužene diplome je dobilo njih 109.
Na samom početku ceremonije nazočne maturante, roditelje, profesore i ostale goste je pozdravio pomoćnik ravnatelja Jure Rašić, koji je nazočnim maturantima zaželio puno uspjeha i sreće u budućem životu.
Nazočnima se obratio i Općinski načelnik Mato Zovko uz poruku „Budite dobri ljudi, jer dobro se uvijek, dobrim vraća!“ Načelnik je također, zaželio maturantima  da život nastave u našem gradu, a da ukoliko ih život ipak odvede drugim putevima , nikad ne prekinu veze sa svojim rodnim krajem.
Posebno je nagrađeno i pohvaljeno devet učenika koji su tijekom čitavog srednjoškolskog školovanja razrede završavali sa odličnim uspjehom. To su: Matej Jukić, Marko Kresić, Danijel Zvijerac,  Tihana Jukić, Kristina Udovičić, Mateo Čančar -  Ilić, Martina Pranjić, Magdalena Mihaljević i Marija Lučić.
Uručena je posebna nagrada i priznanje  učeniku generacije Mateu Čančaru – Iliću, koji se također kratko obratio svojim kolegama i profesorima.

Copyright © Srednja mješovita škola "Žepče" 2018. Sva prava pridržana.