U znak sjećanja na našu Moniku Antolović, koja je bila članica ŽOK Žepče, danas se u sportskoj dvorani Škole održava turnir u odbojci. Na turniru sudjeluju: ŽOK Zavidovići, ŽOK Žepče, OK Maglaj, Škola odbojke Žepče i ekipa sastavljena od učenika naše škole.

Organizatori turnira su Odbor za međureligijsku suradnju Žepče i naša škola, uz potporu MRV -a BiH i Chatolic Relief Service -a. Primarni cilj ovog memorijalnog turnira, koji će, nadamo se, postati tradicionalan, je kroz sport i druženje raditi na otklanjanju predrasuda i razvijanju tolerancije. Organizatori su i ovu priliku iskoristili da istaknu potrebu za savjesnim i odgovornim ponašanjem mladih u prometu i da upozore mlade na opasnost prebrze vožnje i vožnje u alkoholiziranom stanju, pojava koje iz godine u godinu uzimaju sve veći broj mladih života.

Na otvaranju turnira mladim sportašima su se obratili Izet ef. Efendić ispred Međureligijskog vijeća Žepče, Općinski načelnik Mato Zovko te ravnatelj SMŠ "Žepče" Zijah Malićbegović, koji je turnir proglasio otvorenim.

Copyright © Srednja mješovita škola "Žepče" 2018. Sva prava pridržana.