U znak sjećanja na naše učenike Moniku, Nevenu i Olivera, koji su prošle godine tragično stradali u prometnoj nesreći, danas i sutra se u dvorani Srednje mješovite škole "Žepče" održava drugi po redu memorijalni turnir za odbojkašice.

Na početku svečanosti otvaranja turnira nazočnima su se obratili prof. Zdenko Šašić i ravnatelj naše škole prof. Zijah Malićbegović, koji je istaknuo da je i danas teško govoriti o toj nesreći u kojoj su zauvijek ugašena tri mlada života, ali se nada da će to drugima biti opomena i da da se takva nesreća više nikada neće ponoviti.
U ime organizatora turnira, Odbora za međureligijsku suradnju Žepče, nazočne je pozdravio i vlč. Predrag Stojčević, koji je potom turnir proglasnio otvorenim.
Prvi dan turnira protekao je u nadmetanjima srednjoškolskih ekipa iz četiri  škole: SMŠ "Žepče", KŠC "Don Bosco", MSŠ Zavidovići i Gimnazije "Edhem Mulabdić" iz Maglaja. Sutra, drugi dan turnira, snage će odmjeriti odbojkašice  ŽOK "Žepče", ŽOK "Zavidovići", ŽOK "Maglaj" i ŽOK "Čelik" iz Zenice.
Potporu turniru, kojeg su zajedno organizirali Odbor za međureligijsku suradnju Žepče, SMŠ "Žepče" i Ženski odbojkaški klub "Žepče", pružili su i  predstavnici lokalnih i županijkskih vlasti te predsatvnik Misije OSCE -a u Bosni i Hercegovini. 


  

Copyright © Srednja mješovita škola "Žepče" 2018. Sva prava pridržana.